Ysoft logo

Making the MFPs think

Czech English French German Hungarian Japanese Russian Spanish
Arabic
A Y Soft bemutatja a YSoft SafeQ 5 öt új funkcióját, 2014.02.17.
A Y Soft januárban mutatta be a YSoft SafeQ nevű nyomtatáskezelő rendszerének új verzióját a prágai Hilton Hotelben. A YSoft SafeQ 5 számos vadonatúj funkciót tartalmaz, és jelentős fejlesztésen estek át a korábbi funkciók is. Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy a YSoft SafeQ minden felhasználói igénynek megfeleljen. Röviden az új funkciókról:
Roll down
Nyelv választás

Kis- és közepes vállalkozások

A nyomtatási környezet felügyelete gyors költségcsökkenést eredményez

Jellemző sajátosságok

A kis- és közepes vállalatok szegmense alapvetően eltér a nagyvállalatokétól. Ezen vállalatok többsége egy épületen belül található és csak néhány tucat alkalmazottal rendelkeznek. Mind a helyi nyomtatók, mind a multi-funkciós eszközök megtalálhatóak a vállalaton belül, ami hiányzik, az az irányítás ezen eszközök felett. A nyomtatási költségek számottevőek a teljes költségtömeget nézve, és ezért az ügyfelek a nyomtatási megoldás bevezetésével csökkenteni kívánják e költségeket.

Felhasználói elvárások

A kis- és közepes vállalatok fő célja a nyomtatók hatékony és gazdaságos üzemeltetése, valamint megakadályozni a dolgozók korlátlan hozzáférését a nyomtatókhoz. A nyomatási megoldásnak egy egyszerű számítógép felhasználó számára is könnyen installálhatónak és kezelhetőnek kell lennie. Ezen ügyfelek számára a legnagyobb hozzáadott értéket a teljes nyomtatói környezetre kiterjedő riportok jelentik, melyek segítségével pontos információt kapnak arról pl., hogy egy adott időszak alatt mennyit nyomtattak a dolgozók.

A nyomtatói környezet a YSoft SafeQ bevezetése előtt

A kis cégek a dolgozók számítógépére csatlakoztatott helyi nyomtatókkal és a folyosókon található multi-funkciós eszközökkel egyaránt rendelkeznek. Utóbbiakhoz bárki hozzáférhet, ezért a nyomtatási mennyiség, a nyomtatási idő és a felhasználók semmilyen módon nem korlátozhatóak. A nyomtatási költségek a vállalat méretéhez képest jellemzően nagyon magasak, így azt feltételezik, hogy a munkavállalók nagy mennyiségű privát dokumentumot nyomtatnak.

YSoft SafeQ, mint személyre szabott megoldás

A YSoft SafeQ új licencmodelljével a kis- és közepes méretű vállalkozások saját igényeiknek megfelelő licenchez juthatnak. Az ügyfeleknek lehetőségük van csak azokat a funkciókat megvásárolni, amelyekre valóban szükségük van: a felhasználóhitelesítési funkciót kombinálhatják például a Szabályalapú nyomtatás funkcióval vagy akár a Felügyelet és jelentéskészítés funkcióval.

Ilyen esetben a felhasználók azonosítása és hitelesítése azonosítókártyákkal és PIN kódokkal történik. Természetesen itt is elérhetőek az összes műveletre kiterjedő statisztikák és kimutatások. Az információk automatikusan elküldésre kerülnek a felhasználónak a kiválasztott formátumban.

A YSoft SafeQ hatékonyabbá és még kényelmesebbé teszi a nyomtatók használatát a Print Roaming funkció segítségével, mellyel a felhasználók a vállalaton belül található összes nyomtatónál felvehetik nyomtatásaikat.

A YSoft SafeQ nyomtatási megoldás befektetésének megtérülése rendkívül gyorsan megtörténik, mivel a felhasználók felelősebb magatartást vesznek fel és elkerülik a felesleges nyomtatásokat.

Roll up
Partnerek & Ügyfelek
Konica-Minolta
Xerox
Ricoh
Sharp
Toshiba
HP
Oce
Samsung