Ysoft logo

Making the MFPs think

Czech English French German Hungarian Japanese Russian Spanish
Arabic
A Y Soft bemutatja a YSoft SafeQ 5 öt új funkcióját, 2014.02.17.
A Y Soft januárban mutatta be a YSoft SafeQ nevű nyomtatáskezelő rendszerének új verzióját a prágai Hilton Hotelben. A YSoft SafeQ 5 számos vadonatúj funkciót tartalmaz, és jelentős fejlesztésen estek át a korábbi funkciók is. Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy a YSoft SafeQ minden felhasználói igénynek megfeleljen. Röviden az új funkciókról:
Roll down
Nyelv választás

Közigazgatási szektor

Hozzáférés csak illetékeseknek és a bizalmas iratok védelme

Jellemző sajátosságok

A kormányzati és közigazgatási szervezetek osztályai és irodái gyakran olyan irodaépületekben találhatóak, melyek nyitva állnak bárki számára. Ezért az épület folyosóin elhelyezett multi-funkciós eszközökhöz bárki szabadon hozzáférhetett.

Felhasználói elvárások

A folyosókon található eszközökön kinyomtatott dokumentumok gyakran tűntek el vagy kerültek illetéktelen kezekbe. Az nyomtatási tevékenységek és költségek átfogó felügyelete az osztályokra és szervezeti egységekre nézve teljes mértékben hiányzik. A bizalmas dokumentumok kiszivárgásának megakadályozása és a multi-funkciós eszközökön végzett műveletek feletti kontroll biztosítása jelenti a legnagyobb kihívást az állami szervezetek számára. Végül, de nem utolsó sorban, a nyomtatási megoldást úgy kell bevezetni, hogy megakadályozza a felesleges nyomtatásokat, így nemcsak költséget takarít meg, de segít védeni a környezet is.

A nyomtatói környezet a YSoft SafeQ bevezetése előtt

Az állami szervezetek a tevékenységi körüktől függően néhány tucattól néhány ezer alkalmazottal rendelkeznek. Néhány hivatalnok rendelkezik saját, helyi nyomtatóval, de a többiek a folyosókon elhelyezett nagy eszközöket használják, melyekhez bárki hozzáférhet. Azért, hogy elkerüljék a dokumentumok eltűnését, a legfontosabb feladat egy dolgozói azonosító rendszer kialakítása és a Follow-me funkció bevezetése volt, mely biztosítja a dolgozók számára dokumentumaik teljes mértékű kontrollját. Így a nyomtatási feladatok követik a tulajdonosaikat bármely, a hálózatra kapcsolt nyomtatóhoz, és azok csak az azonosítás után nyomtathatóak ki.

YSoft SafeQ, mint személyre szabott megoldás

A YSoft SafeQ az állami szervezeteknek olyan kifinomult azonosító rendszert kínál, amely a már meglévő azonosító-kártyákat használja, és központi jelentéseket biztosít az összes multi-funkciós eszközre kiterjedően Az eszközöket a felhasználók általában a kártyaolvasó segítségével használhatják (lehetséges még többek között PIN kód alapú, vagy felhasználónév + jelszó alapú azonosítás is). A YSoft SafeQ azonnal felismeri a felhasználót és lehetővé teszi számára a nyomtatást, fénymásolást és szkennelést. Speciális nyomtatási jogosultságok állíthatóak be felhasználó vagy csoport szerint, így a szervezet költséget takaríthat meg pl. a színes és egyoldalas nyomtatások korlátozásával.
The YSoft SafeQ printing solution led to responsible user behavior – the users limited unnecessary printing and significantly reduced printing and copying costs.

Roll up
Partnerek & Ügyfelek
Konica-Minolta
Xerox
Ricoh
Sharp
Toshiba
HP
Oce
Samsung