Ysoft logo

Making the MFPs think

Czech English French German Hungarian Japanese Russian Spanish
Arabic
Roll down
Nyelv választás

Oktatási szektor

Nyomtatási megoldás egyetemeknek, iskoláknak, könyvtáraknak

Jellemző sajátosságok

Egyetemek, melyek több karral is rendelkeznek, középiskolák és könyvtárak különböző városokban és önkormányzatoknál gyakran néznek szembe azzal a kihívással, hogy miként tegyék lehetővé a diákoknak, a személyzetnek és a többi felhasználónak a nyomtatást, a fénymásolást és a szkennelést. Minden felhasználó regisztrál egy központi adatbázisba, így használhatja azonosító-kártyáját a tantermekbe, épületekbe vagy az étkezőbe való bejutáshoz. Ezek a kártyák feltölthetők korlátlan mennyiségű pénzzel is, és fizetni lehet velük a kollégiumi szobáért, ebédért vagy más szolgáltatásért.

Felhasználói elvárások

A fő cél ezen ügyfelek számára az, hogy lehetővé tegyék a tanulók számára az egyetemen található összes eszköz használatát nyomtatás, fénymásolás és szkennelés céljára. A multi-funkciós eszközökön végzett műveletek pontosan követhetők és azonnal elszámolásra kerülnek. A diákok láthatják, hogy mennyit költöttek és hogy mennyi pénz van még a kártyájukon. A már meglévő fizetésre is alkalmas diákigazolványokkal lehet majd kiegyenlíteni a nyomtatás, másolás vagy szkennelés díját.

A nyomtatói környezet a YSoft SafeQ bevezetése előtt

A diákok számára a nyomtatási szolgáltatások kizárólag a titkárságokon, tanulószobákban és egyetemi könyvtárakban voltak elérhetőek, ahol ezekért a szolgáltatásokért a személyzetnek kellett beszednie a pénzt. Ezekkel a helyszínekkel semmiféle összeköttetés nem volt, így nem volt lehetőség központi riportok készítésére és a hallgatói adatbázis integrálására sem.
Az oktatási intézmények havonta 0,2-1,2 millió oldalt nyomtatnak. Emiatt különösen fontos egy olyan egységes riport rendszer, mely teljes rálátást ad az összes nyomtatási műveletről.

YSoft SafeQ, mint személyre szabott megoldás

A YSoft SafeQ révén az oktatási intézmények megkönnyíthetik diákjaiknak, hallgatóiknak és dolgozóiknak a nyomtatást, a másolást és a szkennelést, miközben a teljes folyamatot hatékonyabbá tehetik. Egyszerűen integrálhatják a rendszerbe valamennyi multifunkciós eszközüket, könnyen használható hitelesítési megoldást alakíthatnak ki, ezenkívül probléma nélkül használhatják a régebbi rendszereikhez készült azonosítókártyákat is. A kártyákat feltölthetik a feltöltő-állomásokon a személyzet segítségével vagy az önkiszolgáló fizető automatákon. A Print Roaming funkció segítségével a diákok szabadon kiválaszthatják használni kívánt nyomtatót. Amennyiben bármelyik nyomtató meghibásodik vagy foglalt, akkor a hálózatba kapcsolt bármely másik nyomtatónál is felvehető a kinyomtatandó dokumentum.

Roll up
Partnerek & Ügyfelek
Konica-Minolta
Xerox
Ricoh
Sharp
Toshiba
HP
Oce
Samsung