Ysoft logo

Making the MFPs think

Czech English French German Hungarian Japanese Russian Spanish
Arabic
A Y Soft bemutatja a YSoft SafeQ 5 öt új funkcióját, 2014.02.17.
A Y Soft januárban mutatta be a YSoft SafeQ nevű nyomtatáskezelő rendszerének új verzióját a prágai Hilton Hotelben. A YSoft SafeQ 5 számos vadonatúj funkciót tartalmaz, és jelentős fejlesztésen estek át a korábbi funkciók is. Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy a YSoft SafeQ minden felhasználói igénynek megfeleljen. Röviden az új funkciókról:
Roll down
Nyelv választás

Oktatási szektor

Nyomtatási megoldás egyetemeknek, iskoláknak, könyvtáraknak

Jellemző sajátosságok

Egyetemek, melyek több karral is rendelkeznek, középiskolák és könyvtárak különböző városokban és önkormányzatoknál gyakran néznek szembe azzal a kihívással, hogy miként tegyék lehetővé a diákoknak, a személyzetnek és a többi felhasználónak a nyomtatást, a fénymásolást és a szkennelést. Minden felhasználó regisztrál egy központi adatbázisba, így használhatja azonosító-kártyáját a tantermekbe, épületekbe vagy az étkezőbe való bejutáshoz. Ezek a kártyák feltölthetők korlátlan mennyiségű pénzzel is, és fizetni lehet velük a kollégiumi szobáért, ebédért vagy más szolgáltatásért.

Felhasználói elvárások

A fő cél ezen ügyfelek számára az, hogy lehetővé tegyék a tanulók számára az egyetemen található összes eszköz használatát nyomtatás, fénymásolás és szkennelés céljára. A multi-funkciós eszközökön végzett műveletek pontosan követhetők és azonnal elszámolásra kerülnek. A diákok láthatják, hogy mennyit költöttek és hogy mennyi pénz van még a kártyájukon. A már meglévő fizetésre is alkalmas diákigazolványokkal lehet majd kiegyenlíteni a nyomtatás, másolás vagy szkennelés díját.

A nyomtatói környezet a YSoft SafeQ bevezetése előtt

A diákok számára a nyomtatási szolgáltatások kizárólag a titkárságokon, tanulószobákban és egyetemi könyvtárakban voltak elérhetőek, ahol ezekért a szolgáltatásokért a személyzetnek kellett beszednie a pénzt. Ezekkel a helyszínekkel semmiféle összeköttetés nem volt, így nem volt lehetőség központi riportok készítésére és a hallgatói adatbázis integrálására sem.
Az oktatási intézmények havonta 0,2-1,2 millió oldalt nyomtatnak. Emiatt különösen fontos egy olyan egységes riport rendszer, mely teljes rálátást ad az összes nyomtatási műveletről.

YSoft SafeQ, mint személyre szabott megoldás

A YSoft SafeQ révén az oktatási intézmények megkönnyíthetik diákjaiknak, hallgatóiknak és dolgozóiknak a nyomtatást, a másolást és a szkennelést, miközben a teljes folyamatot hatékonyabbá tehetik. Egyszerűen integrálhatják a rendszerbe valamennyi multifunkciós eszközüket, könnyen használható hitelesítési megoldást alakíthatnak ki, ezenkívül probléma nélkül használhatják a régebbi rendszereikhez készült azonosítókártyákat is. A kártyákat feltölthetik a feltöltő-állomásokon a személyzet segítségével vagy az önkiszolgáló fizető automatákon. A Print Roaming funkció segítségével a diákok szabadon kiválaszthatják használni kívánt nyomtatót. Amennyiben bármelyik nyomtató meghibásodik vagy foglalt, akkor a hálózatba kapcsolt bármely másik nyomtatónál is felvehető a kinyomtatandó dokumentum.

Roll up
Partnerek & Ügyfelek
Konica-Minolta
Xerox
Ricoh
Sharp
Toshiba
HP
Oce
Samsung