Ysoft logo

Making the MFPs think

Czech English French German Hungarian Japanese Russian Spanish
Arabic
A Y Soft bemutatja a YSoft SafeQ 5 öt új funkcióját, 2014.02.17.
A Y Soft januárban mutatta be a YSoft SafeQ nevű nyomtatáskezelő rendszerének új verzióját a prágai Hilton Hotelben. A YSoft SafeQ 5 számos vadonatúj funkciót tartalmaz, és jelentős fejlesztésen estek át a korábbi funkciók is. Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy a YSoft SafeQ minden felhasználói igénynek megfeleljen. Röviden az új funkciókról:
Roll down
Nyelv választás

Pénzügyi szektor

A nyomtatási megoldás egyedi funkciói segítik a felhasználók kényelmes munkavégzését

Jellemző sajátosságok

Bankok és biztosító társaságok, melyeknek fiókkal rendelkeznek és alkalmazottak százait, ezreit foglalkoztatják, általában több emeletes házakban találhatóak. A pénzügyi szervezetek nagy mértékben függnek a stabil nyomtatói környezettől, mivel folyamatosan új szerződéseket kötnek, vagy már meglévőket módosítanak.

Felhasználói elvárások

A pénzügyi szervezetek éves nyomtatási mennyisége elérheti a százmilliós, de a akár a milliárdos oldalszámot is. Ennek érdekében számukra létfontosságú a nagy gyorsaságú, központilag is könnyen felügyelhető és stabil nyomtatói környezet. Az új és hasznos funkcióknak köszönhetően a YSoft SafeQ nyomtatási megoldás lehetővé teszi az alkalmazottaknak a multi-funkciós eszközök könnyebb és még hatékonyabb használatát.

A nyomtatói környezet a YSoft SafeQ bevezetése előtt

A vállalatok általában rengeteg helyi nyomtatót használnak a különböző irodákban. Ezen nyomtatók működésének ellenőrzése nem megoldott és nem elég hatékony. A költségek nincsenek megfelelően hozzárendelve az egyes vállalati egységekhez, így azokat az operációnak kell kompenzálnia. Mivel a multi-funkciós eszközöket nem fejlesztik, ezért hiányoznak olyan funkciók, melyek a napi rutin feladatokat leegyszerűsítik.

YSoft SafeQ, mint személyre szabott megoldás

A YSoft SafeQ olyan egyedi megoldásokat kínál a felhasználók számára, mint például a Szabály-alapú nyomtatás, Mobil nyomtatás és a Privát felhő. A Szabály-alapú nyomtatás lehetővé teszi a nyomtatók használati lehetőségeinek megadását az egyes felhasználók, csoportok vagy szervezeti osztályok szerint. Például néhány felhasználó kizárólag fekete-fehér, kétoldalas nyomtatásokat készíthet, és a nagy terjedelmű dokumentumokat csak a gazdaságos nyomtatókon nyomtathatja ki.
A nyomtatói környezet optimalizálása, a zökkenőmentes nyomtatói működés és a felhasználóbarát beállítás kezelő, mellyel nem csupán a központi irodában, de a vállalat összes fiókjában elvégezhetőek a beállítások, csak néhány a Privát Felhő nyújtotta funkciók közül. Ezeket főként a nagy pénzügyi szervezetek tudják értékelni, melyek számos fiókkal rendelkeznek az ország különböző pontjain.
Egyértelműen szükségesek és hasznosak továbbá a Zöld riportok és a Központi riportolás, mely jelentést készít a központ és fiókok tevékenységéről egyaránt. A YSoft SafeQ könnyedén integrálható külső alkalmazásokhoz, például akár az SAP-hez.

Roll up
Partnerek & Ügyfelek
Konica-Minolta
Xerox
Ricoh
Sharp
Toshiba
HP
Oce
Samsung