Zatím jste ještě neudělili žádný souhlas.

YSoft SafeQ Managed Workflows nyní podporují HP Records Manager

Knihovna podporavaných systémů třetích stran zvyšuje produktivitu digitálních workflow.

Y Soft Corporation, přední poskytovatel podnikových řešení, dnes oznámil integraci svého řešení pro digitalizaci YSoft SAFEQ Managed Workflows s se systémem pro správu obsahu HP Records Manager 8.x

YSoft SAFEQ Managed Workflows umožňuje organizacím vytvářet předem definovaná workflow pro zabezbečenou a rychlou distribuci digitálních dokmentů do schválených úložišť. Automatizované skenovací pracovní postupy uživatelům ulehčují digitalizaci a oragnizacím přináší bezpečnější a konzistentnější práci s dokumenty. Tím také pomáhají zvyšovat produktivitu nad digitalizačními procesy, na jejichž vstupu jsou papírové dokumenty.

IT administrátoři mohou v rámci platformy YSoft SAFEQ Workflow Solutions definovat workflow tak, aby automaticky doručovalo skeny (samostatné i v dávkové) do schválených lokací, jako jsou cloudová úložiště, ECS (systémy pro správu elektronického obsahu) nebo DMS (systémy pro správu dokumentů), případně do aplikací specifických pro určité odvětví. HP Records Manager 8.x je dalším přírůstkem do stále se rozšiřující knihovny konektorů, které pomocí systému YSoft SAFEQ umožňují přímou a zabezpečenou distribuci skenů z multifunkčního tiskového zařízení.

“Společně s tím, jak organizace pokračují v postupné digitalizaci svých procesů, systémy pro ukládání digitálních dokumentů patří v oblasti správy firmeního IT mezi stále častěji využívané nástroje. Tyto organizace potřebují efektivní, bezpečný a z pohledu uživatele jednoduchý způsob pro distribuci digitálních skenů do těchto systémů. Díky YSoft SAFEQ Managed Workflows lze tento proces zvládnout jediným kliknutím myši,” říká Wouter Koelewijn, SVP a General Manager Y Soft Scanning Division.

Y Soft nabízí  Managed Workflows jako samostatné řešení YSoft SAFEQ Workflow Suite nebo v rámci balíku modulů pro řízení tisku YSoft SAFEQ Enterprise Suite. Díky konektorům, které Y Soft sám vyvíjí, mohou organizace napojit automatizované skenovací procesy na systémy třetích stran. Rostoucí knihovna YSoft SAFEQ Connectors nabízí efektivní řešení, které může být nastaveno s ohledem na potřeby v oblasti produktivity, bezpečnosti a complience.

Přihlásit se k odběru našeho newsletteru