CZ

Jazyk

Y Soft nově nabízí nástroj SafeQ s garancí přechodu do cloudu

YSoft SafeQ
Program garance cloudu slouží jako zajištění investic zákazníků do tiskové infrastruktury. Klientům usnadní a urychlí přechod na cloud
Společnost Y Soft® Corporation, globální poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes představil Program garance cloudu, který zákazníkům zajišťuje jejich investice do infrastruktury při přechodu na cloud.

Firmy preferují veřejně dostupné cloudové služby z důvodu snížení nákladů na infrastrukturu tisku a kvůli lepší IT podpoře. Z analýzy „Cloud as a trend to watch“ společnosti Quocirca vyplývá, že „firemní cloudové služby se radikálně liší od tradičního IT outsourcingu. Nastává odklon od modelu počátečních kapitálových nákladů, softwarové licence a následných plateb za správu a údržbu k modelu, který stojí na službách poskytovaných na základě předplatného.“[1]

Díky modulární architektuře YSoft SAFEQ nabízí Y Soft firmám uvažujícím o přechodu z modelu on-premise do soukromého nebo veřejného cloudu mnoho možností.

Podpora cloudu u YSoft SAFEQ

Y Soft nabízí v oblasti tiskové infrastruktury v cloudu maximální flexibilitu:
  • Pro malé nebo střední podniky nabízí službu YSoft SAFEQEdge Core na bázi SaaS v podobě hostovaného veřejného cloudu (v minulosti představeno jako beta program s Edge zařízením)
  • YSoft SAFEQ v soukromém cloudu ve správě zákazníka na platformě Microsoft Azure Cloud nebo v jiných veřejných datových centrech
  • Další veřejné pilotní programy cloudového typu
  • Kombinace kterékoli z možností cloudového nasazení, například kombinace soukromého a veřejného cloudu. Záleží na potřebách zákazníka a firemních zásadách správy tisku

Y Soft zároveň zpřístupnil ke stažení aktuální analýzu společnosti QuocircaCloud Print Services: Ready For Primetime, která se zabývá tím, jak cloud proměnil tradiční nabídku poskytovatelů tiskových služeb. K dispozici ke stažení jsou také dokumenty „IDC Market Note“ pro YSoft SAFEQEdge Core a firemní strategie “Cloud-First”.

Program garance cloudu

Program garance cloudu chrání investice zákazníka do technologie tiskové infrastruktury. Pokud firma investovala do YSoft SAFEQ na základě lokální licence a rozhodne se přejít do cloudu, pak má zaručeno, že budou přeneseny i jejich investice do technologií Y Softu. Vyhodnotit výhody přechodu do cloudu pomůže zákazníkům i nový program bezplatného zhodnocení připravenosti na cloud s názvem Cloud-readiness assessment.

"K dnešnímu dni je Y Soft na cloud připraven," sdělil obchodní ředitel Y Softu Barry Löwer, podle kterého: „Už nyní Y Soft pracuje s klienty na jejich nasazení ve veřejném cloudu. Umíme jednoduše navrhovat cloudové infrastruktury, které kombinují ceněné funkce YSoft SAFEQ se spolehlivostí a bezpečností předních poskytovatelů cloudových služeb. Vytváříme tím pevné základy pro tiskové služby v cloudu."

Y Soft dělá cloud. Pojďme si o tom promluvit.

[1] Quocirca Predicts: Trend #1: Cloud MPS platforms will evolve. November 4, 2019 https://quocirca.com/content/quocirca-predicts-trend-1-cloud-mps-platforms/

Přihlásit se k odběru našeho newsletteru