Zatím jste ještě neudělili žádný souhlas.

Nástroj Y Soft SafeQ nově zajistí zabezpečení tisku ze SAP

Integrace Y Soft SafeQ a SAP zvyšuje zabezpečení dokumentů a přehled o přenosu informací

Přední poskytovatel inteligentních kancelářských řešení společnost Y Soft Corporation dnes představila novinku v podobě integrace svého vlajkového produktu YSoft SAFEQ a nejznámějšího ERP systému SAP.

Obchodní dokumenty spravované v systému SAP mohou být nově zpracovávány formou zabezpečených tiskových front pomocí nástroje YSoft SAFEQ. Uživatelé si mohou vytištěné dokumenty vyzvednout na základě autentizace uživatele na jakékoliv tiskárně vybavené YSoft SAFEQ v podnikové síti. Tím zásadně vzroste bezpečnost dokumentů – vytištěné stránky nejsou ponechány odkryté v zásobnících tiskáren. Tiskne se až v momentě, kdy je uživatel u tiskárny. YSoft SAFEQ umí také zpracovávat dávkový tisk ze SAP a dokumenty tisknout v původním pořadí. Možná je i podpora přímé tiskové fronty.

Firmy mohou navíc využívat rozsáhlých nástrojů reportingu, kterými YSoft SAFEQ disponuje. Výpočet nákladů na tiskové aktivity spadající pod SAP může být cestou, jak efektivně snížit náklady a zamezit plýtvání v duchu udržitelnosti dlouhodobého rozvoje společnosti.

Y Soft nabízí tři úrovně integrace mezi YSoft SAFEQ a SAP. Úvodní dvě úrovně bude zajišťovat partnerská síť prodejců Y Softu ve spolupráci se SAP administrátory klienta. V případě požadavku na hlubší integraci a zapojení podniku do pokročilých funkcí poskytne Y Soft vlastní profesionální servisní tým.

Všechna dostupná rozšíření a integrace pro pokročilou správu tisku a digitalizaci dokumentů si můžete prohlédnout na webové stránce YSoft SAFEQ Extensions and Integrations webpage. Tyto nástroje byly dříve dostupné pouze prostřednictvím partnerského portálu. Nyní jsou k dispozici stávajícím i potenciálním zákazníkům na webových stránkách společnosti www.ysoft.com. Dostupná řešení umožňují společnosti Y Soft a jejím partnerům z řad prodejců navrhovat řešení odpovídající specifickým potřebám zákazníků.

Jedním z klientů využívajících YSoft SAFEQ k centrální správě tiskových služeb pro téměř 30 000 zaměstnanců je Česká pošta, státní poskytovatel poštovních a souvisejících podpůrných služeb pro všechny české občany. Zároveň jde o podnik využívající ERP systém SAP a od nich vznikl požadavek směřovat tisk ze SAP přes YSoft SAFEQ za účelem centrálního řízení veškerého tisku na všech organizačních jednotkách. Díky integraci mezi YSoft SAFEQ a SAP může nyní Česká pošta bezpečně zpracovávat tiskové úlohy a optimalizovat přenos dat tiskových úloh v rámci jejich sítě. Uživatelé SAP mohou navíc díky integraci zobrazit stav tiskové úlohy přímo v rozhraní SAP NetWeaver. Přečtěte si o použití YSoft SAFEQ integrovaného do SAP v rámci České pošty s.p.

“SAP je dlouhodobým standardem na poli ERP systémů, obdobně jako je YSoft SAFEQ standardem mezi nástroji pro podnikovou správu tisku. Zákazníci očekávají, že dvě přední řešení budou mezi sebou dobře spolupracovat. Naši odborníci se spojili se zákazníky jako Česká pošta, aby společně zajistili, že integrace bude hladce probíhat a poskytne takovou míru zabezpečení a přehlednosti, jakou zákazníci očekávají,” uvedl Matej Štefaník, VP of Product Marketing Y Soft.

Přihlásit se k odběru našeho newsletteru